v

EDSEL JULIET & HIS SALSA SESSIONBAND

 

Airborne Music Night 2019 wordt afgesloten met dé salsasensatie van dit moment: Edsel Juliet & His Salsa SessionBand. De groep professionele muzikanten, onder leiding van podiumbeest Edsel Juliet speelt eigen composities en ook salsa klassiekers.

 

Een bruisend optreden waar bij het moeilijk wordt om stil te blijven staan. Voor bandleider Juliet is de  interactie met het publiek belangrijk. “Ik kijk naar mijn publiek en voel feilloos aan wat mijn publiek wil. Wanneer iedereen meedanst en geniet is dat mijn applaus en dat geeft mij meer energie om door te gaan.”

Edsel Juliet begon zijn muzikale carriére al heel vroeg: nog maar 12 jaar oud vormt hij samen met zijn broers op Curaçao de band Tipico Juliet, het plaatselijke antwoord op The Jackson 5. Begin jaren 80 vertrekt hij naar Nederland, richt zijn eerste eigen orkest Saljuco op en ontwikkelt zijn eigen latin muziekstijl die hij ‘salsa corriente’ (energie) noemt.

 

Hij heeft diverse albums uitgebracht, scoort een aantal hits in het Caribisch Gebied en heeft wereldwijd getoerd.  In 2017 introduceert hij een nieuw concept:  Edsel Juliet & Salsa SessionBand en speelt onder anderen bij Pauw en in de Top 2000 a gogo.

 

De groep bestaat uit een bassist, trompetist, pianist en slagwerkers waarbij Edsel Juliet zelf op de timbales speelt.  Een optreden van Edsel Juliet & His Salsa SessionBand is altijd een verrassing. Gastmuzikanten sluiten zich graag aan bij de groep en spelen of zingen spontaan mee.

Edsel Juliet en zijn klassemuzikanten slepen het publiek mee in een energieke show van salsa die vraagt om bewegen en meedoen.

 

Bereid je voor op een muzikaal en vrolijk optreden!

 

edseljuliet.com

 

 

Stichting Fondsenwerving Lionsclub Renkum Ostrabeke

Secretariaat: H.A. Daan, Beukenlaan 15, 6862  HR Oosterbeek.

Bank: NL02RABO0355047470 - KVK 60134917

De Stichting is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

E-mail:  info@airbornemusicnight.nl

Contactpersoon PR:  Lucas Hubrecht, 06 - 441 006 59